אוכל
צילום׃ ארגון מגדלי הדגים בישראל

קציצות קרפיון מטוגנות

פשוט וקליל להכנה. פחות מחצי שעה ויש לכם ארוחה נהדרת למשפחה

| ארגון מגדלי הדגים | פורסם 09/05/18 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

700 גרם פילה קרפיון טחון (בקשו ממוכר הדגים לטחון עבורכם)

עלים מחצי צרור נענע, קצוצים

עלים מחצי צרור פטרוזיליה, קצוצים

1 בצל, קלוף ומגורר

5 שיני שום, כתושות

1 ביצה

חצי כוס פירורי לחם

כפית ג'ינג'ר טרי מגורר

חצי כפית קינמון טחון

100 גרם שומשום קלוי

מלח

פלפל שחור

שמן זית לטיגון

להגשה

2 כפיות טחינה לכל מנה

עגבנייה טרייה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה ומשהים בקירור 20 דקות.

2 . יוצרים מהתערובת קציצות בגודל בינוני.

3 מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הקציצות עד להזהבה, כשתי דקות מכל צד.

4 מגישים על טחינה.

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?