צילום׃ ארגון מגדלי הדגים בישראל
קציצות קרפיון מטוגנות
פשוט וקליל להכנה. פחות מחצי שעה ויש לכם ארוחה נהדרת למשפחה
| ארגון מגדלי הדגים
| פורסם 09/05/18
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (12 מנות):
700 גרם פילה קרפיון טחון (בקשו ממוכר הדגים לטחון עבורכם)
עלים מחצי צרור נענע, קצוצים
עלים מחצי צרור פטרוזיליה, קצוצים
1 בצל, קלוף ומגורר
5 שיני שום, כתושות
1 ביצה
חצי כוס פירורי לחם
כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
חצי כפית קינמון טחון
100 גרם שומשום קלוי
מלח
פלפל שחור
שמן זית לטיגון
להגשה
2 כפיות טחינה לכל מנה
עגבנייה טרייה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה ומשהים בקירור 20 דקות.
2 . יוצרים מהתערובת קציצות בגודל בינוני.
3 מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הקציצות עד להזהבה, כשתי דקות מכל צד.
4 מגישים על טחינה.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?