ביום ראשון נדליק נר ראשון של חנוכה ונשנא את עצמנו על כמויות הלביבות שנזלול, וזה עוד בלי לכלול את כל השמנת שמגיעה לצדן. ולא רק לביבות מכל סוג, גם סופגניות או ספינג'. ובכן, אם כבר העמדנו סיר שמן לטיגון עמוק, למה לא להשתעשע איתו?
כשחושבים על זה, ארוחות חנוכה הן בעצם בופה נשנושים. זה לא שמתיישבים סביב שולחן לסעודה מסודרת ומתורבתת - יותר חוטפים מכל הבא ליד, וזאת אחלה הזדמנות להרים שולחן של חטיפים שאוכלים בלי צלחות. הרי הלביבות האהובות שחיכינו להן עוד מראש השנה הן בעצמן סוג של נשנוש. ובכן, הנה כמה רעיונות לחטיפים טעימים בטיגון, מאפונת ווסאבי ממכרת ועד עוגיות אוראו מצופות שיכולות אפילו להחליף את הסופגנייה.