אוכל
mako אוכל
09.08.18

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

מאפינס מתוקים ומלוחים, סלט תפוחי אדמה, שייק בריא ועוד

צילום: אסתי רותם, mako אוכל
צילום: Elena Shashkina, ShutterStock

עייפים מהחיים? תעשו את מה שאנחנו היינו עושים: דחפו לתנור תבנית יפה של פסטה עם המוווון גבינות, חמאה ופירורי לחם. למתכון: מק אנד צ'יז

צילום: vm2002, Shutterstock

מה ההבדל בין עוגה למאפינס? זה קל: בעוגה צריך לכבד, במאפינס לא - אבל זאת רק אחת מהסיבות שאנחנו כל כך אוהבים את העוגות האישיות האלה. 10 מתכונים למאפינס

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

את ארוחת השבת הזאת נתחיל עם לחמעג'ון עם טוויסט מרענן לקיץ, ונמשיך עם עוף לימוני שאוכלים עם הידיים, סלט ירקות פשוט ומנצח של טבעות טריות ופריכות ואנטיפסטי כרוב סגול בתנור. מתכונים לשבת

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

טרטר דג היא מנה עם שם מפוצץ, שההכנה שלה הכי קצרה ופשוטה בעולם והתוצאה - כמו של מסעדה. למתכון: טרטר לברק

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

לפני הכל, קחו את המתכון של רותי רוסו לבצק פריך ותשמרו אותו לחיים. עכשיו בואו להכין איתנו פאי תפוחים אישי שגונב את ההצגה, וגם פאי לימון וטארט של עגבניות שרי. 3 מתכונים עם בצק פריך

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

המרקם קרמי וסמיך כמעט כמו גלידה, המתיקות משגעת ללא תוספת סוכר, הערכים התזונתיים בשמיים,  למתכון: שייק תמרים בננות

צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

להכין סלט תפוחי אדמה טוב זה לא עניין של מה בכך. בואו תראו את השיטות של חיים כהן. למתכון: סלט תפוחי אדמה

צילום: אסף רונן, mako אוכל

אחרי שתטעמו את פלאפל העדשים הנהדר הזה, אתם בטוח תסלחו לנו שהשארנו הפעם את גרגירי החומוס במזווה. טוויסט מעולה, בריא וטעים לפיתה שלכם. למתכון: פלאפל עדשים