אוכל
אוכל טוב
09.06.22

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

מאפינס ללא רגשות אשם, הדרך הכי כיפית לאכול ברוקולי, חיתוכיות לימון ועוד מאכלים מעולים

צילום: חן מזרחי, חן במטבח
צילום: דניאל לילה , לאכול טוב יותר

שבועות מאחורינו וכבר שכחנו מהחג הזה, אבל אם יש משהו שנשאר איתנו בכל זאת אלה מאפינס קישואים, זיתים וריקוטה מהספר של זוהר לוסטיגר בשן. 

צילום: zefirchik06, ShutterStock

וכן, גם אחרי הדחיסות והעושר של עוגות הגבינה הנפלאות שאכלנו, עוגת השוקולד צ'יפס הזאת סגרה לנו פינה מתוקה. 

צילום: יעל קצב, mako אוכל

ברוקולי מספיק טעים ומספק כמו שהוא, לא נתווכח, אבל תוסיפו לו קצת פרמזן, שמן זית ותערובת תבלינים פשוטה וכבר קיבלתם סטייק ברוקולי.

צילום: חן מזרחי, חן במטבח

כמו בכל שבוע, ליקטנו כמה מתכונים מצחים לארוחת שבת טובה, מזינה וטעימה לאללה. אלה 4 המתכונים שלנו השבוע.

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

שוברים את הראש איך גונבים את ההצגה עם קינוח כששוקולד פשוט נהיה כל כך נדיר? הנה 11 מתכונים לקינוחים בלי שוקולד.

צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

עדיקוש סידרה לנו במיוחד לשבת תבנית הורסת של חיתוכיות לימון פשוטות וטעימות שאנחנו כבר מתים להתנפל עליה. זה המתכון