אוכל
mako אוכל
04.02.21

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

הרבה אוכל טוב רץ פה השבוע, אלה המתכונים המצטיינים

צילום: @Ayelet__Shaked
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

שנסו מותניים, זה הסיר המומלץ שלנו לתחילת השבוע הבא. למתכון: פתיתים וקציצות בסיר אחד

צילום: חגית ביליה וגיא בהר, "קל, קל, קל", הוצאת מודן

תאמינו לנו, שילוב גאוני כזה מוצאים רק אצל חגית ביליה, היא לייזה פאנלים בעלת ידי הזהב. למתכון: מקלובה צ'יפס

צילום: @Ayelet__Shaked

כמה סערנו השבוע סביב חלות הכוסמין של איילת שקד! לפחות יצאנו מזה עם מתכון. למתכון: החלות של איילת שקד

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

מערבבים הכל בשקית, מכניסים לתנור, הולכים לישון צהריים וקמים כשהאוכל מוכן. למתכון: טבית מזורז

צילום: איתיאל ציון, יש מקום בעיר התחתית, הוצאת LunchBox

צלי שבילה לילה בתנור, פסטה ברוטב גדול מהחיים, סלט שכולו רעננות (וקצת פקאן סיני) וקינוח שהוא בול. למתכונים לשבת

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

עדשים כתומות, גזר ותיבול של חוואייג' - יש דברים שפשוט אי אפשר לטעות איתם. למתכון: מרק עדשים וחוואייג'

צילום: אפרת ג'רופי, mako אוכל

אחרי שהתרגשנו עד דמעות מציון ברוך והמרק של אימו המנוחה, תרגמנו את ההתרגשות הזאת לסיר על הכיריים. למתכון: מקרונה סחונה

צילום: קרן אגם, mako אוכל

נכון שמכל הלחמניות בעולם, אלה של המכולת תמיד הכי רכות וטעימות? אז אלה יותר. למתכון: לחמניות שמונה עם פרג