אוכל
יחסי ציבור
24.08.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פטוצ'יני כמו באיטליה, עוגת גלידה נהדרת ועוד הפתעות

צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

האם עצרתם פעם כדי לתהות עד כמה מיונז הוא באמת אלמנט נחוץ בסלט תפוחי אדמה? אנחנו עשינו את זה, ולתדהמתנו גילינו שסלט בלי מיונז ועם פפריקה הוא בכלל הרבה יותר טעים. למתכון

צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

בא לכם לטלטל קצת את המחבת בסגנון יפני? עם מיסו, מירין, ים ג'ינג'ר, ובמקום העוף - שייטל. יוצא אש. הנה המתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

נכון תמיד אומרים לכם שהפסטה חייבת לעבור ישר מהסיר לרוטב? אז הנה, מצאנו שף שמעז להגיד גם אחרת (אנחנו אוהבים אותך, יוגב ירוס!). למתכון

צילום: בבושקה הפקות

ברור שאתם אוהבים לסגור את היום עם חתיכה שמנמנה של מק אנד צ'יז וסלט. מה שאולי לא חשבתם לעשות זה לקחת תבנית יפה כזו איתכם לים או לבריכה. למתכון

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

החזאים מדברים על גל חום קשוח ביותר. מיד אחרי תחזיות כאלה אנחנו שואלים את עצמנו מה נאכל, ובדרך כלל זה מסתכם בסלט מהיר. אז לא עוד. למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

חזרתם מאימון? ממהרים לעבודה? הילדים רוצים כריך קצת אחר? מעולה. כל מה שאתם צריכים זה לרכוש מוצרלה טרייה ולחם שאתם אוהבים, ואתם כבר בחצי הדרך. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

די לקיטורים, אנחנו הולכים לנצח את אוגוסט ולעשות את זה בסטייל, עם העוגה הזאת: עוגת גלידה מהממת עם בצק שוקולד צ'יפס שהוא פטנט גאוני ועוגיות שוקולד צ'יפס קטנות לעיטור קראנצ'י במיוחד. למתכון