אוכל
mako אוכל
31.01.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

אוכל שיחמם אתכם, יבריא אתכם, יזין אתכם, ובגדול - יסדרו אתכם להמשך החורף

צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

לא, לא מדובר בטריק הכרובית: רון יוחננוב ממשיך לגלות לנו מתכונים ביתיים מעולים, והפעם, בצק פיצה שמכינים משמן זית, ביצה ושקדים טחונים, והוא יוצא פריך וטעים. למתכון

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

לסוף השבוע הקרוב סידרנו לכם תפריט מאוזן באווירה מרוקאית, גם דגים חריפים להתחלה וגם פיתות פרנה שירגיעו את האש. בקיצור, הנה 5 מתכונים לארוחת שבת מרוקאית מעולה

צילום: צילום מסך

לכל מי שלקחו ימי מחלה השבוע ולא מעוניים לחזור על העניין הזה בקרוב: הנה משקה שמכינים משני מרכיבים (דבש וג'ינג'ר) וחוץ מזה שהוא טעים, הוא עוזר לגרון הדואב. 

צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל

הדג היחיד שהבת של יונית צוקרמן אוהבת הוא סלמון. אי לכך ובהתאם לזאת, הגיעה לעולם המנה הזאת - סלמון ברוטב אדום חריף. למתכון

צילום: איתיאל ציון, בישול ב-5 מרכיבים, הוצאת מודן וקרפד

למרות שהחמאה הומרה כאן בשמן זית, כל מי שיכין את הקובנה הגבוהה והיפה הזאת של גיל חובב עדיין ייהנה מניחוחות אפייה משכרים. למתכון

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

ידוע שאוכל של בית הוא האוכל הכי טעים שיש, ויש לנו כאן המון ממנו: קציצות, עוף, קוסקוס, פשטידה, פתיתים, ממולאים ועוד. לכל המתכונים הכי ביתיים שיש

צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

לכל מי שרוצה להתפנק בבראנץ' בלי לצאת מהבית, הנה דרך להכין מגש ארוחת בוקר שמתקתקים בסך הכל בחצי שעה. למתכון