למי שלא חושש לעבוד עם סיר לחץ מצפה עבודה יותר קלה, למי שלא - מצפה בישול ארוך. התוצאה טעימה מאוד בשני המקרים, זה העיקר. למתכון: מרק אפונה של עידו לב
מרק האפונה של רותם ליברזון מושלם לימים הקרירים לא רק בזכות השעועית הקטיפתית, אלא בעיקר בזכות הבצקניות המפנקות. למתכון: מרק אפונה ובצקניות
מתכון עשיר ובריא למרק אפונה (ועוד ירקות) שמומלץ לטחון בפולסים ולהשאיר צ'אנקים קצת יותר נגיסים בשביל הכיף. למתכון: מרק אפונה בריא של חורף
אל תשאלו אותנו אם הקרוטונים פה הם התירוץ להכנת המרק כי החשק לאכול אותם ביחד מגיע בילט-אין. למתכון: מרק אפונה פטנט
לא, לא התבלבלנו. המרק כתום כי יש בו גם דלורית וגזר, מכאן הצבע. למתכון: מרק אפונה ודלורית
ולסיום, הגרסה הכי מושחתת: מרק אפונה שמוסיפים לו בסיום רצועות חזה אווז מטוגנות קצוצות ופריכות. אם תשאלו אותנו - הגרסה הזאת לא נופלת מאלה של הקבנוס והבייקון. למתכון: מרק אפונה וחזה אווז
הגבביטול