אוכל
mako אוכל
28.03.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

מרק קובה לזכרה של אתי לוי, בורקס קליל, הטריק שיהפוך את המאפים שלכם לרכים יותר ועוד

צילום: Tatiana Vorona, Shutterstock
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

הנה ארוחת ביניים אידיאלית, משהו שקל להכין ותמיד בא טוב: בורקס תפוחי אדמה ביתיים ב-5 מרכיבים בלבד. למתכון

צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל

די בטוח שסיר כזה של קציצות מפרום מטוגנות ועסיסיות יהפוך את השבת הגשומה האחרונה של השנה (כנראה) להרבה הרבה יותר כיפית. למתכון: מפרום תפוחי אדמה

צילום: אמיר מנחם

ואם כבר דיברנו על אוכל שמתאים לשבת חורפית, הנה רעיון לארוחת שבת בניחוח פרסי: תעדיק, חורשט סבזי, סלט עגבניות מרענן וחרפרף וקינוח מתוק לסיום. 4 מתכונים לארוחת שבת מושלמת

צילום: mako

השבוע נפרדנו בצער גדול מאתי לוי היקרה, שכבשה את ליבנו בעונה 3 של מאסטר שף. זה מרק הקובה שלה

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

מוכנים? זה הטריק שישמור על מאפי השמרים שלכם יותר טריים, יותר רכים ויותר טעימים גם אחרי כמה ימים.

צילום: דניאל גרינפילד, "המטבח הטבעוני של תאילנד"

הספר "המטבח הטבעוני של תאילנד" גילה לנו לנו כמה מתכונים מעניינים, ביניהם קציצות התירס הפשוטות והמעולות האלה. למתכון