אוכל
mako אוכל
11.07.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פרמזן לעניים, פסטה בכלום עבודה, קציצות ושלל מתכונים לשבת

צילום: ShutterStock
צילום: ארז גולקו, In My Kitchen

לא קורה הרבה שאנחנו רואים סיר של קציצות עוף ויוצא לנו "וואו". הפעם זה קרה. למתכון: קציצות עוף עם ירקות

צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל

ככה מכינים גורמה במהירות האור – עם מינימום כלים ומינימום מצרכים. למתכון: פסטה סלמון ב-5 מרכיבים

צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל

קבלו מתכונים לארוחה אסלית שמכינים מתוצרת מקומית: חומוס, לאפות ביתיות, סלט זוקיני, עוף בשזיפים ועוגת שזיפים בחושה. למתכונים לשבת

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

האמת, גם אנחנו פקפקנו. איפה הקמח? איפה החמאה? איפה למען השם הסוכר? אבל עובדה זו עובדה. למתכון: עוגת פאדג' בשני מרכיבים

צילום: ShutterStock

מה אם נגיד לכם שאתם יכולים להוסיף גם טעם וגם קראנץ' לכל מנה שבעולם (כמעט), להפוך את הסלט למעניין ואת המקושקשת הכי פשוטה לפינוק כיפי במיוחד, וכל זה מהלחם היבש שגם ככה שוכב לכם במטבח? ככה מכינים פרמזן לעניים

צילום: אסף רונן

שדרוג בריא וטעים רצח לקציצות שכבר יוצאות לכולנו מהחורים. למתכון: קציצות בשר וסלק

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

בזמן שאתם הגשתם לאורחים שלכם סתם בורקס, אנחנו למדנו מרון יוחננוב איך מכינים בורקס גבינה ופטריות שנראה פחות כמו בורקס ויותר כמו הדבר הכי מהמם שיצא מהתנור שלכם אי פעם. למתכון: סירות פילו ממולאות