אוכל
mako אוכל
22.06.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

לחמניות קינמון מטריפות, פסטה בסגנון מוסקה ועוד

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

הפלפלים הממולאים האלה, של שי-לי ליפא, הם צמחוניים - ואנחנו אומרים את זה לטובתם.

צילום: חגית ביליה וגיא בהר, ספר המטבח של לייזה פאנלים, הוצאת מודן

נכון אורז פרסי אמיתי זה משהו שאף פעם לא מצליח? אז תתפלאו.

צילום: נטלי לוין, mako אוכל

מתים על מאפינס מכל הסוגים, ואם יש בהם לימון ופרג, אנחנו בכלל שמחים.

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

בלחם המהמם הזה אין שמרים ואפילו לא בירה. קסם!

צילום: אסף אמברם, סטיילינג: נועה קנריק, ספר הכרובית - המדריך השלם לשימוש במלכת הירקות

בחיים לא חשבנו שאפשר להכין טבולה כל כך מהר. ועוד איזה טבולה.

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

סינרולים - לחמניות קינמון שמנמנות - תמיד היו חולשה שלנו. המתכון הזה מזכיר לנו למה.

צילום: דרור עינב, mako אוכל

המראה פסטה, הטעם מוסקה. שתי ציפורים במכה.

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

שוברים את הראש איך לשדרג את סלט תפוחי האדמה? ככה.

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

בפעם הבאה שהילדים מבקשים מכם בורקס, במקום להתבאס פשוט תכינו להם את אלה.