אוכל
אוכל טוב
20.01.22

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

הרבה מרקים, הרבה פחמימות - הקדישו את סוף השבוע למתכונים האלה, ויהיה טעים אש

צילום: רות אופק, mako אוכל
צילום: littlenySTOCK, ShutterStock

בעזרת כמה טיפים זערוריים, הברוקולי שלכם לא יהיה אותו ברוקולי. למתכון: ברוקולי מוקפץ

צילום: PicsWay, ShutterStock

ה-מתכון שלנו לימים קרים. בשר, קטניות, ירוקים בלי סוף - אושר גדול. למתכון למרק חרירה

צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

בלחם השום הזה אין שמרים, והוא לא מצריך לישה. איזה קסם? למתכון ללחם שום

צילום: from my point of view, ShutterStock

פיתה במחבת, לאפה, פיתות רכות רכות מקמח מלא ועוד. 9 מתכונים לפיתות שאפשר להכין בבית

צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל

ארוחה מופתית שמתחילה במרק עדשים ועגבניות ומסתיימת בעוגת שיש שונה מכל מה שאתם מכירים. למתכונים לשבת

צילום: רותם ליברזון, הבלוג של רותם ליברזון

עוד מרק אחד, והפעם הקאץ' הוא הבצקניות. למתכון: מרק קישואים עם בצקניות