אוכל
mako אוכל
14.12.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

העראייס של נוף מ"מאסטר שף", פרנץ' טוסט שטעים גם למחרת וסופגניות מהממות בלי שמרים

צילום: אסף אמברם, יחסי ציבור
צילום: נטלי לוין, mako אוכל

הספינג', בן דודה האהוב לא פחות של הסופגנייה, לא נהנה אומנם מהזרקת הריבה המסורתית, אבל אל תדאגו לו - הספינג' מקבל את שלו עם מעטפת יפה של סוכר ומייפל. למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

כשמכינים פרנץ' טוסט כמו שצריך מקבלים לא רק את הארוחה הכי כיפית בעולם, אלא מנה שנשארת טעימה גם כשהיא מתקררת, ואפילו ביום למחרת. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

לכל מי שכמונו, השלימו עם זה שגם השנה כנראה לא יהיה להם אומץ להכין סופגניות שמרים כהלכתן - הנה מתכון שיוציא אתכם (ואותנו) בכבוד. למתכון

צילום: גיל גוטקין, mako אוכל

אם חיפשתם איך לגוון את לביבות תפוחי האדמה של חנוכה, אתם יכולים להפסיק לחפש. זו העת להכיר את הגרסה הרוסית ללביבות, עם מילוי של בשר טחון. למתכון

צילום: nesavinov, ShutterStock

ביקשנו מאבי ביטון, אדם שיודע דבר או שניים על אירוח של הרבה אנשים, לגלות לנו את סוד האירוח שלו בחנוכה. לשמחתנו הוא ענה תשובה מלאה, פלוס מתכון

צילום: בבושקה הפקות, mako אוכל

האיטלקים קוראים לזה פסטיצ'יו, האמריקאים בייקד זיטי - ואנחנו, אנחנו לא קוראים לזה בכלל אלא פשוט דוחפים את התבנית לתנור ונהנים. למתכון

צילום: אסף אמברם, יחסי ציבור

עראייס הפכה בשנתיים האחרונות לאחת המנות הכי נחשקות בארץ, ואנחנו לגמרי מבינים למה. הנה המתכון המהמם של נוף מ"מאסטר שף" למנה הנהדת הזאת.