אוכל
אוכל טוב
03.03.22

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

התפודים האלה הם הכנת חובה לסופ"ש, ולא רק הם. כל המתכונים ששווה לחזור אליהם

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
צילום: Dmitry SKilkov, shutterstock

להכין פרעצל בבית, ממש כמו זה בתמונה, זה ממש ממש לא מסובך! מתכון לפרעצל

צילום: אסתי רותם, mako אוכל

ומה מכינים לילדים? כרגיל - אלה ההצעות שלנו. מתכונים לארוחות ערב מהירות

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

אנחנו מתים על ימים שמשיים באמצע החורף, אבל בשבתות, בשבתות כל כך כיף לנו לאכול ארוחות רציניות כאלה, של חורף. למתכונים לשבת (כולל תפוחי האדמה שבתמונה הראשית)

צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

מנת פסטה נפלאה וקלילה להכנה, מושלמת לאמצע השבוע, אבל גם לסופו! למתכון: פסטה רוזה

צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

לקנות באונטי? מה פתאום. אנחנו מכינים לבד. מתכון לבאונטי

צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

מכירים פזואלוס? אם לא, אז כל כך הגיע הזמן! מתכון לפזואלוס