אוכל
מערכת אוכל טוב
24.10.21

נתחיל עם העוגה הזאת

אלה המתכונים שהכי אהבתם השבוע, ובצדק אהבתם

צילום: רעות זומר, יחסי ציבור
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

אנחנו מכריזים בזאת על חג טרום חנוכה, ורצים להכין את הלביבות האלה. למתכון: לביבות כרובית

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

את המסעדות המנה הזאת כבר כבשה, עכשיו הזמן להכין אותה בבית (וכל כך בקלות!). למתכון: צלעות תירס

צילום: יעל קצב, mako אוכל

אולי הכנתם כבר סטייק מכרוב, אבל לא כזה. למתכון: סטייק כרוב משודרג

צילום: הילה קריב, ביסים קטנים, כתר

קציצות אש, אורז מטריף, ממולאים פגז ועוגה להיט. למתכונים לשבת

נוף עתאמנה הכירה לנו את הטאסת אל ג'אג'י, ואנחנו עדיין מלקקים את האצבעות. למתכון: עוגת פילו שהיא ארוחה שלמה

צילום: קרן אגם, mako אוכל

אחד המתכונים הכי שווים שהכנו של קרן אגם, והכנו. למתכון: פיתות זעתר