אוכל
mako אוכל
08.02.18

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

שבת באווירה איטלקית, קסולה שמריח מדהים ונראה אפילו עוד יותר מדהים, קינוחים ועוד

צילום: דור משה, פאי בריבוע
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל

אין כמו תבשיל בשרני וטוב בבישול ארוך שממלא את כל הבית בריח משכר: המתכון הזה לתבשיל קסולה צרפתי הוא בדיוק כזה – גם יפיץ ניחוחות מטריפים וגם יוציא את העיניים לכל מי שיביט בו. למתכון

צילום: אינה שנדר, mako אוכל

המתכון הזה לכרוב כבוש חרפרף וטעים הולך לסגור לכם הרבה פינות - הוא מושלם לנשנוש לצד כל מנה ואידיאלי לליווי המשקה של הערב, אבל אם אתם כמונו - אתם תזללו אותו ישר מהצנצנת. למתכון

צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

קרקרים ביתיים עם שיבולת שועל, קמח מלא ועוד המון בריאות. ואתם יודעים מה מגניב במתכון הספציפי הזה? אין בו שום תוספת שומן, והתוצאה כל כך טעימה שזה לא חסר לרגע. למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

צריכים עזרה עם מתכונים לארוחת שבת? אחרי כמה סופי שבוע בשריים, השבוע אנחנו במצב רוח קליל וחלבי יותר - מה ששלח אותנו ישירות למטבח האיטלקי. למתכונים

צילום: שני בריל, בבושקה הפקות

הקינוח המשפחתי המושלם, שאוכלים בכפיות ישר מהקערה: שכבות של בראוניז שוקולדיים, קצפת וניל וקצפת שוקולד, יחד עם המון שברים מתוקים של חטיפי מרס. למתכון

צילום: Peredniankina, ShutterStock

הנה כרובית מטוגנת שהיא להיט בטוח, עם 2 טיפים של אבי לוי. ראשית מגישים אותה עם מטבוחה, אבל השדרוג לא נגמר שם - חכו שתראו במה הוא מבשל את הכרובית לפני הטיגון. למתכון

צילום: דור משה, פאי בריבוע

אם גם אתם, כמונו, נוהים אחרי כל מה שהשם שלו מתחיל ב"חיתוכיות", חושבים שפאי פקאן הוא המצאה מושלמת ומשוכנעים שאין דבר ששוקולד לא משדרג - כנראה תמותו על המתכון זה, שהוא הרבה מהכל. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

מתכון לפאי עם קרם שוקולד ותותים, שמקסים להכין למי שאוהבים. מתכון פשוט, ללא אפייה, לעוגה שהיא גם מרשימה וגם טעימה בטירוף, וכולה משדרת אהבה. למתכון