אוכל
02.08.18

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פנקייק שהחלטנו לאמץ לחיים, צלי עוף בריא וטעים ועוד אוכל טוב

צילום: רעות עזר, mako אוכל
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

מתכון למאפינס טעימים ומענגים לילדים ולגדולים, שאפשר לזלול בשקט: יש שם קישואים, יש זוקיני ויש גם ניחוח חמאה שמורגש היטב. למתכון: מאפינס קישואים

צילום: גיל פינקלשטיין, שוגר דדיז

יש כאלה שאוהבים למלא את בצק העלים שלהם בתערובת של פטריות מטוגנות, אחרים מעדיפים בשר. אנחנו הולכים על גרסה שיש בה מהכל: גם בצל ופטריות, גם כבדי עוף וגם קשיו. למתכון: מאפה בצק עלים

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

איך מכינים עוף בתנור שאי אפשר לעמוד בפניו? מוסיפים לתבנית אורז אדום (מפוצץ בערכים תזונתיים!) עם קצת סילאן ונענע, וגם דלעת ערמונים. למתכון: צלי עוף ואורז אדום

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

מאז שגילינו את הפנקייקס החמאתיים והנימוחים האלה הילדים מבקשים אותם שוב ושוב, ואנחנו, מי אנחנו שנסרב. למתכון: פנקייק תירס

צילום: טל סיון צפורין, המטבח הטבעוני שלי, הוצאת תכלת

השבוע אנחנו מצדיעים למיזם "שישי חופשי" החדש, שקורא להקדיש את ארוחת השבת הראשונה בכל חודש לאוכל בריא יותר, שאינו מזיק לסביבה ובכלל זה לבעלי החיים. למתכונים לשבת

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

זה לא שיש לנו משהו נגד עוגיות שוקולד צ'יפס רגילות, אבל מאז שגילינו את השדרוג הזה (מלית של עוגת גבינה! בפנים!) אנחנו פשוט לא יכולים לחזור אחורה. למתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי עוגת גבינה