אוכל
מערכת אוכל טוב
17.06.21

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

לחם, עוגה מתוקה, עוגה מלוחה, אורז ועוד. איזה טעים היה פה השבוע!

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
צילום: istockphoto

אם תשאלו אותנו, זה הדבר השני הכי טעים שמכינים מתירס אחרי פופקורן. למתכון ללחם תירס

צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל

האורז הזה מתאים במיוחד לאוהבי אוכל חמוץ (אנחנו), והוא מבוסס על מתכון של אבי לוי, ככה שאפשר להיות בטוחים שטעים. למתכון: אורז עם מנגולד ולימון

צילום: קרן אגם, mako אוכל

הנה עוגת שוקולד שבאה בדיוק בזמן לכל מסיבות הסיום, וגם יש טיפ שיוציא אותה רכה ועסיסית במיוחד. למתכון: עוגת שוקולד עם טיפ לאקסטרה רכות

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

מנת פסטה קלאסית (ואם מוותרים על הפרמזן היא גם פרווה) שלא נעים כמה קל לתקתק אותה. למתכון: פסטה אלי אוליו

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

יאללה, שמישהו יחתוך עגבנייה וכמה חמוצים. למתכון: עוגת בורקס גבינה

צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

תנו לנו להבטיח לכם: כזה סלמון עוד לא הכנתם. הוא המנה העיקרית, וארוחת השישי הזאת היא חלבית ומצוינת. 5 מתכונים לארוחת שבת חלבית מהאגדות

צילום: נופר צור, mako אוכל

אחרי עוגת שוקולד עסיסית ורכה רכה, הפינוק המתוק שלנו לסוף השבוע הקרוב הוא עוגיות פריכות עם מילוי שמזכיר משקה שוקולטה. למתכון: מגולגלות שוקולטה פריכות