אוכל
mako אוכל
07.09.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פסטרמה ביתית, עוגה לשבת וגם הכנה לראש השנה

צילום: ענבל לביא, mako אוכל
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

אם היינו יודעים שכל כך קל להכין פסטרמה לבד, הינו מתחילים מזמן, ומכינים כזאת בדיוק. למתכון

צילום: אסף רונן, mako אוכל

בגלל רוטב הסילאן והבלסמי המהמם, וגם בגלל שהוא בריא בטירוף: סלט עדשים שחורות ובטטה. למתכון

צילום: בבושקה הפקות

פיתה זעתר מהסוג שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול, עם בצק מושלם בזכות תוספת יוגורט. למתכון

צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

במקום לדוג מכל פינות המקרר קופסאות טריאקי שקיבלתם במשלוח, תכינו לבד. זה גם הרבה יותר טעים. למתכון

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

גם מצאנו את הנתח הכי משתלם, וגם דאגנו למתכון נהדר, כדי שתכינו אותו כמו שצריך. בחג הזה תאכלו בריסקט. למתכון

צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

עוף שלם בול לסוף הקיץ עם לימון ואורגנו. ארוחה שלמה וסופר טעימה בכלום עבודה. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

עוגה מושלמת לשבת! למה? גם בגלל שהיא פשוטה להפליא וגם בזכות תוספת מעיפה של פקאנים במייפל. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

אתם כבר עמוק בחפירות על הקינוחים לחג? קבלו את כל האפשרויות שיש בעולם. למתכונים