אוכל
mako אוכל
04.07.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

מהלחמניות הרכות כמו ענן ועד קסטות הווניל הביתיות

צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל
צילום: אימג'בנק / Thinkstock

הוא קיצי, הוא טעים והוא סופר קליל להכנה: פשוט מערבבים. רגע, לא יודעים מה לערבב עם מה, כמה ומתי? למתכון: סלט פסטה מאולתר

צילום: Anna Shepulova, shutterstock

הבעיה הכי גדולה עם אפייה זה שהיא לא טיגון, ולא משנה כמה תשקיעו - התוצאה תהיה יבשה יותר וקריספית פחות. אז מה עושים? משתמשים בטריק הזה. למתכון: כנפיים קריספיות בלי טיגון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

אנחנו יודעים, חם לכם, ולכן אנחנו לא מצפים מכם לדגור במטבח שעות. תבנית אחת לתנור, סיר אחד לכיריים, קצת ירקות והיידה - נשאר רק קינוח, והקינוח הוא כיף צרוף. למתכונים לארוחת שבת

צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

איזה מזל שיש את היפנים, שכל כך טובים בדברים רכים וחמודים שאפילו האוכל שלהם מצליח להיות כזה. הבעיה: תכינו את הלחמניות האלה לילדים, והם לא יסכימו עוד לשום לחם אחר. למתכון: לחמניות חלב רכות 

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

מבחוץ רעפים רעפים של חציל מטוגן, מבפנים: תערובת עשירה של פרגיות, אורז יסמין וגרגירי חומוס, מתובלים טוב טוב. למתכון: מקלובה פרגיות וחצילים

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

קרם ברולה הוא קינוח שלו רק יכולנו, היינו מקנחים איתו כל ארוחה בחיים (כולל ארוחות בוקר וארוחות ארבע!). אז אתם לא חושבים שהגיע הזמן ללמוד איך להכין אותו בבית? למדריך לקרם ברולה