אוכל
יחסי ציבור
02.11.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

מרק שהוא ארוחה, פרעצל ענק ועוד דברים טובים

צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

שי-לי ליפא עם מתכון לממרח פסטו שמכינים ב-5 דקות. למתכון

צילום: דן לב, על השולחן אקספרס, הוצאת על השולחן

אחרי כמה שעות במרינדה, כל מה שצריך זה להכניס את החמוד הזה לתנור - ככה, כמו שהוא, עם התבנית והמשרה. למתכון

צילום: דן לב, על השולחן אקספרס, הוצאת על השולחן

מה דעתכם על סלט תפוחי אדמה עם טונה, לימון כבוש ופלפל צ'ומה? תנו לנו לנחש: בא לכם על זה. ממש בא לכם. למתכון

צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

המרק הזה הוא לא סתם מרק, הוא ארוחה שלמה, מלאה ומזינה. גם טעים, גם אחלה שימוש ללחם שקצת התייבש, ומכינים אותו כל כך בקלות שזה פשוט כיף חיים. למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

אתם לא צריכים להימנע מגלוטן כדי ליהנות מהטארט הזה, זה סתם עוד בונוס. את העיקר תקבלו בעזרת פירורי בצק מעולים ופריכים, שמדגישים את עסיסיות הפרי. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

המראה - כשל עוגיות פלורנטין מושקעות. העבודה - כלום בפיתה. התוצאה: אנחנו חייבים פרוסה מזה, ואנחנו חייבים פרוסה מזה עכשיו. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

עזבו אתכם מפרעצלים ביתיים שמכינים אחד אחד, ובואו לגלות איך פרעצל אחד ענק יכול להשביע ועל הדרך לשמח בטירוף את כל המשפחה. למתכון