זוכרים את הימים הלא רחוקים בכלל שבהם טוסט אבוקדו היה אחד המאכלים הכי חמים ברשת, וקצת גם בחיים? בוודאי שאתם זוכרים, זה היה ממש לפני רגע, אבל באופנות כמו באופנות - הנה הגיע זמנו של טרנד הטוסט-אבוקדו להתפנות, ולפנות את מקומו לבא בתור. אז הכירו את היורש: טוסט ריקוטה.
כמו כל טרנד, גם טרנד הטוסט-ריקוטה חוגג בימים אלה בטיקטוק. הסרטון שתראו תכף, שמדגים את ההכנה של המנה, כבר זכה לקרוב ל-350 אלף צפיות וכ-7,000 תגובות, והיד עוד נטויה. אבל שם זה לא נגמר: הצנים החדש קיבל חותמת מלא אחרת מאשר הזמרת ליזו, אומנם בגרסתו הטבעונית.
@veronicareign Ricotta Toast is the new Avocado Toast
♬ original sound - Veronica Reign
אז איך מכינים טוסט ריקוטה? התשובה היא, כמובן, איך שרוצים, אבל ההמלצה בסרטון היא למרוח על צנים שכבה של ריקוטה, עליה דבש, כל מיני ירוקים, רוטב פטל מרוכז (אנחנו זוממים להחליף את זה ברכז רימונים, או לוותר), מעט מיץ לימון, מלח ופלפל. ליזו, לעומת זאת, עושה את זה קצת אחרת, ועורמת על הצנים שלה ריקוטה טבעונית, עלים ירוקים ועגבניות שרי מוקפצות, ובסרטון אחר ריקוטה, דבש וקמצוץ פלפל אדום.
רוצים לנסות שילובים אחרים? האתר hunker מציע כמה כאלה שיכולים להיות מוצלחים במיוחד - בבסיס של כולם גבינת ריקוטה: ויניגרט בלסמי, תותים ובזיליקום; ריבת תאנים ותימין טרי; סירופ מייפל, בננות חתוכות ואגוזים; קוביות עגבניות, כוסברה ומיץ ליים; סלמון מעושן, מיץ לימון וצלפים (נשמע טווווב) ועוד.
ניסיתם? אתם חייבים לחזור לספר לנו מה בדיוק הכנתם, וכמובן איך יצא!