אוכל
יחסי ציבור
15.06.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פריטטה מהממת, טוסט מהיר ומוצלח וסלט קינואה נהדר

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

חוזרים רעבים בלילה, עם בטן שעושה קולות של "שלא תחשבו אפילו ללכת לישון ככה"? הנה המנה בשבילכם. למתכון

צילום: ענבל כבירי, mako אוכל

הקינואה האדומה רק מבקשת שתעשו לה כבוד ותיקחו אותה איתכם למטבח, שם היא תזכה לליווי של ירקות שנחתכו לקוביות קטנות, עשבי תיבול ורוטב מהמם. למתכון

צילום: ענבל כבירי, mako אוכל

תקראו לזה קציצות, לביבות או פלאפל, הכדורים הירוקים האלו כל כך טעימים, מזינים ומשביעים - שלמי בכלל אכפת השם. למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

אל תטעו בקציצות האלה - הן נראות תמימות אבל בתוכן מסתתרת אש יוקדת ונפלאה. כמה טוב שיש את רוטב היוגורט הזה, שמרגיע קצת את הלשון. למתכון

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

בשביל להכין עוגה ב-10 דקות לא כולל תנור לא צריך להיות קוסם, וגם לא אופה-על. צריך רק מתכון טוב - כמו זה שיש לכם כאן. למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

רוצים לשדרג את החביתה השגרתית של הילדים לארוחת הערב? עצה שלנו: הוסיפו לה ירקות שכולם אוהבים, פזרו קצת גבינה והפכו אותה בקלות רבה לפריטטה מפוארת. למתכון

צילום: נטלי לוין, mako אוכל

חמים על לחם ביתי? תחזרו עוד שעה ויהיה לכם. אנחנו בינתיים נערבב פה בירה עם כמה מצרכים בסיסיים (עניין של משהו כמו 5 דקות), נוסיף תוספות שמשמחות את הפה ונטיס לתנור. למתכון