אוכל
אוכל טוב
13.01.22

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

רוצים לנצל היטב את שישי-שבת? הקדישו אותם למנות הבאות

צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב
צילום: Grazyna Kownacka, ShutterStock

כו-לם חולים. ומה עושים כשכו-לם חולים? עוטים מסכה כמובן, ומכינים מרק שום. למתכון: מרק שום

צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

כמה טעים זה להכין בייגלים בבית, ואיזה כיף שהגיע הסופ"ש ויש לנו את הפנאי. למתכון: בייגל יותר טעים משל מאפייה

צילום: יעל קצב, אוכל טוב

5 מתכונים שמרכיבים ארוחה לתפארת. למתכונים לשבת

צילום: קרן לוי, אוכל טוב

שבת זה בדיוק הזמן להכין כמות של בולונז ולארגן בקופסאות. למתכון: פסטה בולונז שילדים אוהבים

צילום: נופר צור, אוכל טוב

וזה בויוס. סוג של בורקס אלוהי שלמדנו מקרן אגם להכין. כן כן, גם את הבצק. למתכון: בויוס גבינות ומנגולד

צילום: צילום ביתי, אוכל טוב

איזה שדרוג לתפודים הרגילים, יא אללה. למתכון: תפוחי אדמה בפרמזן