אוכל
mako אוכל
10.06.21

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

זה היה שבוע שבו תקתקנו פיצה על המחבת ומילאנו את הצנצנת בקרמוגית ביתיות

צילום: חיה דר, mako אוכל
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

איזו סיבה בעולם יש לא להכין אגרול בבית? ככל שאנחנו חושבים על זה אנחנו מבינים שאין כזו. למתכון: אגרול ביתי

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב מקרב אותנו עוד צעד לכיוון חוסר רצון מוחלט לצאת מהבית, והפעם עם מתכון לאחת העוגיות שיותר עושות לנו את זה. למתכון: קרמוגית

צילום: אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב

את ארוחת השבת השבוע מתחילים עם מטבוחה מעולה ולחמניות ביתיות, וחכו תראו מה מחכה בהמשך. למתכונים לשבת

צילום: חיה דר, mako אוכל

עוף כמו של קנטקי פרייד צ'יקן - רק כשר, ולא מטוגן אלא צלוי. מה עשינו שמגיע לנו הטוב הזה? למתכון: עוף כמו ב-KFC

צילום: פאני דוד, mako אוכל

פחות מחצי שעה, וגם על שולחנכם יכולה להיות פיצה חמה וטרייה שתקתקתם על המחבת. למתכון: פיצה במחבת

צילום: אלכס ליבק, האוכל מוכן, הוצאת כתר

שרי אנסקי לימדה אותנו שקציצות לא חייבות להיות מבשר או מעוף, ואפילו לא מתפודים, קישואים או גזר. למתכון: קציצות עגבניות

צילום: נופר צור, mako אוכל

קרן אגם עם זרקור ענק לצדדים היפים של הקיץ הישראלי. למתכון: עוגת שזיפים קיצית