אנחנו לא בטוחים למה, אבל אוכל שמכינים במיקרו (לא מחממים. מכינים) גורם לנו לייסורי מצפון. אולי זה בגלל הקרינה, אולי בגלל שאיפשהו בפנים אנחנו יודעים שאוכל שמכינים בפחות מ-10 דקות חייב ללקות בזילות מסוימת; כך או כך, אחרי שאנחנו טורפים את עוגת השוקולד שלוקחת שלוש דקות, אנחנו מרגישים קצת טמאים.
ובכל זאת, כמה שנפלא שקיימת האפשרות לערבב כמה מצרכים בכוס, לדחוף למיקרוגל, להוציא ולאכול! ולכן, ולמרות שאנחנו מעדיפים בישול באולד פאשן ויי, הבאנו הפעם את מיטב המתכונים לבישול בספל במיקרו. לא ניסינו אותם, אבל תהיו בטוחים שננסה. כי כן - אנחנו לגמרי מתכוונים להמשיך ולהכין אוכל בספלים במיקרו, ואתם יודעים למה? פשוט כי אנחנו יכולים.
מתכון לעוגת נוטלה לחה ושוקולדית שלוקחת דקה וחצי מהבלוג livelovepasta.
הבלוגרית של yourlighterside קיבלה על עצמה אתגר, להכין עוגת גבינה סופר מהירה. היא הצליחה – את העוגה הזו מכינים בדקה אחת במיקרו. נסו בעצמכם!
מתכון לעוגת פאדג' שחורה ומגרה שתיקח לכם בערך חמש דקות הכנה.
נשמע לא הגיוני להכין עוגיית שוקולד צ'יפס בתוך ספל, נכון? עובדה שאפשר! תראו איך בדיוק כאן במתכון של מליסה מהבלוג no. 2 pencil.
ולא רק קינוחים: הנה מתכון לקציץ בשר עם קטשופ, שיבולת שועל ואבקת מרק.
מקרוני אנד צ'יז בספל: אחרי שתנסו את זה פעם אחת, יהיה לכם קשה לחזור אחורה לבישול על האש.
אוכל מנחם: לחם בננה קליל וחמים במיקרו.
עוגת קפה בתוך כוס קפה – במקום לשתות את זה, תחפרו פנימה עם הכפית. והנה המתכון.
לחם מטוגן לא חייב להיות בהכרח מטוגן. הנה מתכון לפרנצ' טוסט עם חמאה, קינמון, ביצה ודבש – בתוך ספל במיקרו.
אם אתם אוהבים שיבולת שועל אפויה אבל אין לכם זמן לאפות, קבלו את המתכון המקוצר בבלוג Food and Whine.
ואפילו קיש גבינה, ביצה ונקניק יכול להיות שלכם תוך שתי דקות.