אוכל
mako אוכל
04.10.18

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

קציצות בריאות, פיש אנד צ'יפס, טופי קרמל מלוח ו-3 גיוונים מטריפים לקבב

צילום: אסף אמברם, mako אוכל
צילום: instagram/chef_meir_adoni

בעל האש הבא שלכם תתכוננו להכפיל כמויות, כי תרצו להכין את כל שלושת המתכונים האלה. גם עראייס, גם בשר עם אורז וגם קבבים עם שעועית ירוקה. למתכונים

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

קציצות צמחוניות עם תפודים ושאר דברים טובים, מושלמות לימים שמצריכים ארוחה קלה. למתכון: קציצות ירקות ללא גלוטן

צילום: art nick, ShutterStock

אם אתם אוהבים להרשים, אוהבים סוכריות טופי ו/או מתעלפים מקרמל עם נגיעות של מלח - המתכון הזה הוא בשבילכם. למתכון: טופי קרמל מלוח ב-5 מרכיבים

צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

4 שעות בתנור וזה שלכם: במתכון הזה, של רותי רוסו, יש רק מרכיב אחד (אם לא סופרים את המלח והשמן), והיופי זה שהוא לא צריך יותר מזה. למתכון: כרוב סגול צלוי

צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל

תמרים ממולאים בתערובת מהממת של בשר, נענע ופיסטוקים קצוצים, שמתבשלים ברוטב ריחני ועוברים השחמה סופית בתנור. למתכון: תמרים ממולאים

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

זוכרים את מתכון קציצות האורז המיתולוגי של סמדי בומבה ממאסטר שף? אז הנה גרסה טעימה אפילו יותר שלו, כאילו שזה בכלל אפשרי. למתכון: תבשיל במיה וקציצות אורז ממולאות

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

עם מתכון כל כך פשוט וקל לפיש אנד צ'יפס, החמודים האלה יתחילו לככב על שולחננו לפחות פעם בשבוע. למתכון: פיש אנד צ'יפס

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

אם גם אתם הבטחתם לעצמכם שאחרי החגים אתם לוקחים את עצמכם בידיים ומתחילים לאכול בריא יותר, זאת אחלה דרך להתחיל. למתכון: לביבות עדשים אדומות