בפאי היפה הזה משתמשים בביסקוויטים מפוררים בתור קלתית, ומעליו יוצקים גנאש. את הפאי השוקולדי מעטרים במרשמלו, וכדי לקבל את מלוא האפקט, מומלץ מאוד לחרוך אותו בעזרת ברנר או לחמם קצת בגריל.
>> למתכון: פאי ס'מורס עם שוקולד ומרשמלו
ה-חטיף ה-מושלם למדורה. ס'מורס באנגלית זה some more, והוא ניתן לקינוח בשל תכונותיו הממכרות. מדוובר בסוג של כריך מתוק: ביסקוויטים, מרשמלו ושוקולד. באמריקה אוהבים להשתמש ב-graham crackers, שבארץ הם מצרך מאוד נדיר, אבל אם תתעקשו, תצליחו לאתר בחנויות ייעודיות, אבל קחו בחשבון שזה יהיה כנראה כרוך בלא מעט מאמצים.
>> למתכון: ס'מורס - החטיף המושלם למדורה
ואם כבר ס'מורס, הנה קינוח מרהיב ביופיו, פאי שהוא טייק אוף על סמור'ס. את תפקיד הביסקוויטים ממלאות כאן עוגיות לוטוס, תחליף פופלרי והולם לקרקר גרהאם החמקמק, שאינו נופל מהמקור אם תשאלו אותנו. את המרשמלו אפשר להכין לבד, אבל אפשר גם להשתמש בכזה קנוי.
רוקי רואוד הוא פינוק בעל אין ספור גרסאות ברחבי הגלובוס. בחלק מהגרסאות משתמשים באגוזים בשביל הקראנץ', הגרסה הזאת כוללת עוגיות, דבש, ממרח לוטוס, וכמובן מרשמלו.
מתכון של קונדיטוריית בק דור לעוגיות מושחתות שהן גרסה משודרגת לסמור'ס. לקחו עוגיית שוקולד צ'יפס, הוסיפו לה גנאש שוקולד ובתור כתר שמו מרשמלו צרוב. מה יכול להיות רע?
מה יכול להיות יותר כיפי מעוגיות שוקולד? עוגיות שוקולד שבמרכזן נעוצה נקודת מרשמלו. 20 דקות של עבודה ותיזכרו בתור מסמרי הקומזיץ.
>> למתכון: עוגיות שוקולד ומרשמלו
בבסיס משתמשים בעוגיות בטעם וניל, מעליו יושבת שכבה של מרשמלו מומס עם שמנת וגבינה ואם זה לא מספיק, מעל מקשטים את העוגה עם הר של מיני מרשמלואים.