אוכל
mako אוכל
05.01.18

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

10 המרקים הכי טובים שלנו לסערה שבדרך, עוגת שוקולד וניל מהממת ועוד דברים טובים

צילום: אסף אמברם, mako אוכל
צילום: שני בריל, בבושקה הפקות

מזהים את קישוטי השוקולד מלמעלה? מדובר בחטיף טוויקס, ולא רק שהוא מחכה לכם על הציפוי - הוא מחכה לכם גם בפנים. למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

השף יוגב ירוס לא אוהב הגדרות. מבחינתו סטייק לא חייב להיות נתח בשר, ובכלל, אם תשאלו אותו דלעת היא מאכל בשרני ברמות. אז הנה לכם סטייק דלעת מהמם. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

מכירים את הרגע שבו אתם צריכים להתמודד עם השאלה הרת הגורל "וניל או שוקולד"? אז לטובת כל אלה שכמונו, מתייסרים ממנה בכל פעם מחדש - הנה עוגה שיש בה גם וגם. למתכון

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

כמה קר בחוץ? ממש. אחרי שאכלו לכם את הראש עם הסערה הנוכחית, הגיע הזמן שגם אתם תאכלו משהו. אז אספנו לכם 10 מרקים מהממים שיעשו לכם חם בלב ובבטן. למתכונים

צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

להכין לחמנייה עם מטבוחה זה נורא פשוט: קונים לחמנייה, מורחים מטבוחה ואוכלים בכיף. אנחנו מציעים לכם להגדיל ראש ולאפות את הלחמניות בבית עם המטבוחה כבר בפנים. למתכון

צילום: שני בריל, יחסי ציבור

כשאנחנו מדמיינים את ארוחת הצהריים המשרדית האידיאלית, בכל יום בשבוע, אנחנו רואים בעיני רוחנו צלחת קוסקוס עם תבשיל בשרי עמוק וטעים. למתכון

צילום: בבושקה הפקות, בבושקה הפקות ל-mako

אורי שביט טענה מאז ומעולם שטבעוניות נהנות יותר, ועכשיו עם פלאפל הכוסמת והאפונה הזה אנחנו מתחילים לחשוב שהיא צודקת. למתכון