אוכל
mako אוכל
23.11.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

קובה סלק מנצח, אושפלו נהדר לכל מזג אוויר ועוגיות ספירלה ממכרות

צילום: אמיר מנחם, סיפורים מהמטבח
צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

מתכון של שי-לי ליפא לגרנולה מהסוג המלוח, שתשדרג כל סלט שאתם יכולים להעלות על דעתכם. למתכון

צילום: עופרי זוטא, mako אוכל

איך לא חשבנו על זה קודם? כשמכינים פירה מקטנית מקבלים, במקום סתם פחמימה ריקה, מנה חמה, מנחמת, משביעה ומזינה. למתכון

צילום: יפעת רגב, mako אוכל

אף פעם לא מוקדם מדי לסופגניות! עם המתכון הזה הן גם ייצאו לכם סופר-אווריריות, ויחזיקו מעמד יותר זמן.

צילום: בבושקה הפקות

כל מה שתציעו לנו לאכול וכולל טיגון בשמן עמוק הוא ברכה מבחינתנו. בטח אם מדובר באגרול, אחד המאכלים האהובים עלינו בעולם. למתכון

צילום: אמיר מנחם, סיפורים מהמטבח

התבשיל הבוכרי הכי טעים שיש: שילוב של עוף ובקר עם אורז, גזר והמון בצל, והכל בסיר אחד. למתכון

צילום: בבושקה הפקות, mako אוכל

אז מה בא לכם לאכול היום? כי יש לנו הצעה נהדרת בשבילכם: כמו מסבחה רגילה, רק קלילה יותר, מאפונה צהובה שהתבשלה עד לריכוך מוחלט. למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

 כמה אנחנו אוהבים קובה? בואו נגיד שממש נדנדנו לאורלי פלאי שתשחרר לנו את המתכון המעולה שלה לאחת המנות הכי פופולריות במטבח הישראלי. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

 מה הכי בא לנו בשבת הקרובה? עוגיות פריכות במרקם מעודן, כאלה שאהובות על ילדים ומבוגרים ומושלמות ליד הקפה. למתכון