צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

שנים אנחנו מכינים גולאש מכל מיני מתכונים, והשבוע סוף סוף מצאנו את המתכון האחד הסופי. לפסח ובכלל.
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

עם כל הכבוד לגולאש, שולחן בלי תפוחי אדמה בתנור הוא לא שולחן! אז הנה המתכון המנצח שלנו.
צילום: נטלי לוין, mako אוכל

מכיוון שפסח בכל זאת נושף בעורפנו - זה הזמן להצטייד במתכון מעולה לבראוניז כשרים לפסח.
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

עדיין מותר חמץ? זמן לתקתק את הקרפים הממזריים והמעולים שבתמונה.
צילום: ענבל לביא, mako אוכל

וזאת עוגה לחובבי עוגיות השוקולד צ'יפס שבינינו, שזה בעצם כולם, לא?
צילום: ענבל כבירי | כלי קרמיקה: שרית רשף, mako אוכל

טבעונים? יש לנו משהו טוב בשבילכם. מכירים ממרח בטעם כבד? אז כזה, אבל טעים טעים.
צילום: רחלי קרוט, mako אוכל

לא טבעונים? הנה הדבר האמיתי: פטה כבד כהלכתו.



