אוכל
יחסי ציבור
09.06.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פיצטות נהדרות, שניצל ביסלי, סורבה אבטיח ועוד

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
צילום: נטלי לוין, mako אוכל

יש לנו לנו חולשה אמיתית ללחמניות שמרים טריות שבוצעים עם הידיים וזוללים. אם גם אתם כמונו (אנושיים) - אתם רוצים להכיר את המתכון הזה. למתכון

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

אנחנו לא יודעים מה עם הילדים שלכם, אבל ברגע שבישרנו לדור ההמשך שלנו ששניצלונים עם ביסלי מחכים להם על השולחן, הם אפילו לא שאלו על הצ'יפס. למתכון

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

מכירים את מקלות הלחם שמוכרים במאפיות? הארוכים, מפיצי הניחוחות, עם שלל התוספות המגניבות? עכשיו מה תעשו אם נגיד לכם שגם אתם יכולים להכין כאלה, ואפילו די בקלות? למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

הניחו מולנו מחבת כזו מתי שרק תרצו, ואנחנו מבטיחים להסתער עם קסדה ונשק. אצל הילדים שלנו, לעומת זאת, זה קצת פחות פשוט. כלומר, היה פחות פשוט - עד למתכון הזה.

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

מה הכי חשוב לכם בבצק לפיצה? שיהיה רך ועסיסי, נכון? ובכן, זה בדיוק מה שיקרה אם תוסיפו מעט יוגורט לבצק השמרים שלכם. למתכון

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

אוהבים קציצות? אנחנו מניחים שכן, אחרת לא הייתם כאן. השאלה היא האם אתם מכירים את קציצות הכפיתה המופלאות, שהגיעו אלינו באדיבות העדה התוניסאית. למתכון

צילום: יחסי ציבור

נראה לנו שמצאנו את האובססיה החדשה שלנו לקיץ הקרוב: סורבה אבטיח קר, קטיפתי ומרענן שעשוי ממרכיב אחד בלבד, אבטיח כמובן. למתכון