אוכל
mako אוכל
14.01.21

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

השבוע בילינו בלי סוף בבית. לפחות יצאו מזה כמה מאכלים מופלאים!

צילום: רויטל פדרבוש, מטבח לייט
צילום: מתוך "מאסטר שף 9", קשת12

בזכות מתמודדת אמיצה אחת ב"מאסטר שף", זכינו לקבל את המתכון לסלט העוף והמלפפונים המיתולוגי של אהרוני. למתכון: סלט עוף ומלפפונים

צילום: אפיק גבאי, מלכת המטבח, הוצאת מודן

אם אתם בכל מקרה בבית, למה שלא תשקיעו עוד כמה רגעים בקציצות שלכם, ותביאו אותן למדרגת מאכל מלכים?למתכון: הקציצות של סבתא סולטנה

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

בדיוק כשהתחלנו להתייאש מהחיים בא רון יוחננוב עם המתכון הזה, לבורקס בשר משפחתי שהוא גם הכי יפה בעולם וגם הכי קל בעולם. למתכון: בורקס בשר משפחתי

צילום: נטלי אמילר , mako אוכל

התלונה הקבועה על לחם טחינה היא שהוא מזכיר עוגה יותר מאשר לחם, ואנחנו שמחים לדווח שנמצא לבעיה הזו פתרון. למתכון: לחם טחינה כוסמין

צילום: מיכל רביבו, עשתידכ, הוצאת Lunchbox

דווקא בגלל שכל יום דומה עכשיו באופן מטריד לזה שלפניו (וגם לזה שאחריו) התחשק לנו להפגיז בארוחת שבת מיוחדת, צבעונית וטעימה. למתכונים לשבת

צילום: רויטל פדרבוש, מטבח קל

צלי רך ונימוח, שאפילו לא צריך סכין כדי לחתוך אותו. למתכון: צלי בשר רך כמו חמאה

צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד

איחוד מתבקש של שתי קלאסיקות: קל ומהיר כמו פנקייק, מספק, משביע ומגיע חתוך למשולשים כמו פיצה. למתכון: פנקייק פיצה

צילום: קרן אגם, mako אוכל

השילוב של בצק רך ומתקתק עם מלית של חמאת שום ומוצרלה מניבה שבלולים כל כך ממכרים, שכנראה שלא תצליחו להתרחק מהתבנית עד שהיא תתרוקן. למתכון: שבלולי חמאת שום ומוצרלה