אוכל
mako אוכל
03.12.20

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

השבוע עפנו על הלביבות האפויות של רון יוחננוב, אבל לא רק עליהן

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
צילום: Fanfo, ShutterStock

לקראת חזרתה של "מאסטר שף" למסך נזכרנו בכמה מהמתכונים הכי אהובים של אהרוני. ויש לא מעט. למתכונים של אהרוני

צילום: אפיק גבאי, אוכל עם ברק

וגם במתכונים הזכורים ביותר של אייל שני, ביניהם אלה לכרובית המפורסמת ולתפוחי האדמה הדרוסים. למתכונים של אייל שני

צילום: רויטל פדרבוש, mako אוכל

הגילוי שאפשר לאפות בוריקה במקום לטגן השאיר אותנו המומים, ואת ארוחות הערב שלנו משודרגות. למתכון: בוריקה בתנור

צילום: הדר קריגר, mako אוכל

הצ'יפס החדש שלנו בכלל עשוי מגזר, ותקשיבו - זה טעים! למתכון: צ'יפס גזר

צילום: Robyn Mackenzie, ShutterStock

השבוע בארוחת שבת: קציצות מעולות, מרק מינסטרונה, אורז משודרג, סלט עדשים ובטטות ועוגת תפוזים אוורירית ורכה. למתכונים לשבת

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

השיטה של רון יוחננוב לאפייה של לביבות תפוחי אדמה באה לנו בול, אבל בול בזמן. למתכון: לביבות תפוחי אדמה אפויות

צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

רוצים להרשים מישהו עד הירח ובחזרה, אבל אין לכם זמן להשקיע? קבלו. למתכון: ספרינג רולס עם סלמון

צילום: קרן אגם, mako אוכל

השבוע מפנקת אותנו המאפייה של קרן אגם בעוגה מהסוג שפשוט אף פעם לא נמאס. למתכון: עוגת קוקוס ושוקולד צ'יפס