אוכל
יחסי ציבור
27.07.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

הפסטה הכי קלה בעולם, מאפינס שזיפים, פופקורן מהמם ועוד

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

לזניה טובה היא פשוט טובה. זה לא קשור לתוספות, זה טמון לה בחיבור הקסום שבין הבצק לרוטב ולגבינות. אז דאגנו לכם למתכון נהדר, בהיר וקלאסי

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

עז תלם דאג לנו למתכון ביתי וקל למשאוושה עם ממרח שום לשדרוג החוויה. לכו תביאו פיתות וחמוצים. למתכון

צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

אנחנו מאוד אוהבים בשר, בטח אם הוא ישראלי, טרי ואיכותי. ומה עושים כשחם מדי? זה קל - משלבים את הבשר שלנו בסלט, ממש כמו שעשינו כאן

צילום: Paul_Brighton, Istock

פסטה ברוטב עגבניות שמכינים בצ'יק ובסיר אחד לגדוד ילדים רעבים שחזרו מהבריכה או סתם לחמוד אחד שנזכר שמתחשק לו פסטה דווקא עכשיו. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

כריך כיפי, צבעוני והכי פשוט שיש, עם המון ירקות קלויים, שמן זית טוב וגבינת קרם שמנת. לחמנייה טרייה - וזהו, יותר מזה לא צריך. למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

מאפינס חלומיים עם שזיפים הודות לקיץ, ומרקם עשיר הודות ליוגורט. הכנו אותם תוך רבע שעה על השעון, הכנסנו לתנור ורגע לפני שהם יצאו דאגנו לקפה קר בכוס גבוהה עם קש. למתכון

צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

אל תקראו לילדים (הם כבר יבואו לבד): זה הדבר הבא, ובכלל לא ברור לנו איך זה שאין לנו צנצנת כזאת לפנינו ממש עכשיו. למתכון