לזניה טובה היא פשוט טובה. זה לא קשור לתוספות, זה טמון לה בחיבור הקסום שבין הבצק לרוטב ולגבינות. אז דאגנו לכם למתכון נהדר, בהיר וקלאסי
עז תלם דאג לנו למתכון ביתי וקל למשאוושה עם ממרח שום לשדרוג החוויה. לכו תביאו פיתות וחמוצים. למתכון
אנחנו מאוד אוהבים בשר, בטח אם הוא ישראלי, טרי ואיכותי. ומה עושים כשחם מדי? זה קל - משלבים את הבשר שלנו בסלט, ממש כמו שעשינו כאן
פסטה ברוטב עגבניות שמכינים בצ'יק ובסיר אחד לגדוד ילדים רעבים שחזרו מהבריכה או סתם לחמוד אחד שנזכר שמתחשק לו פסטה דווקא עכשיו. למתכון
כריך כיפי, צבעוני והכי פשוט שיש, עם המון ירקות קלויים, שמן זית טוב וגבינת קרם שמנת. לחמנייה טרייה - וזהו, יותר מזה לא צריך. למתכון
מאפינס חלומיים עם שזיפים הודות לקיץ, ומרקם עשיר הודות ליוגורט. הכנו אותם תוך רבע שעה על השעון, הכנסנו לתנור ורגע לפני שהם יצאו דאגנו לקפה קר בכוס גבוהה עם קש. למתכון
אל תקראו לילדים (הם כבר יבואו לבד): זה הדבר הבא, ובכלל לא ברור לנו איך זה שאין לנו צנצנת כזאת לפנינו ממש עכשיו. למתכון
הגבביטול