צילום: אלונה זוהר, mako אוכל
צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל
בהמשך יש לכם גם מתכון לטבעות בצל, אבל אם אתם מחפשים לעשות רושם, נסו לטגן בצל שלם חתוך לפלחים שמצפים בבלילה ואחרי הטיגון הוא נפתח כמו פרח יפהפה. למתכון: בצל שלם מטוגן
צילום: רוני כנעני, רביבה וסיליה: 30 שנים, 24 שעות
צילום: john shepherd, Istock
צילום: אפיק גבאי
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
צילום: באדיבות הקוסם
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
צילום: דרור כץ
צילום: שרית גופן, יחסי ציבור
צילום: ענבל לביא, mako אוכל