אוכל
mako אוכל
11.03.21

המתכונים השווים של השבוע

השבוע התחלנו להיערך לפסח, ואנחנו שמחים לספר שנהנינו מכל רגע

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

למה אנחנו כל כך אוהבים בשר מפורק? כי הוא זורם - יבוא מצוין בכריך, אבל גם על הר של אורז. למתכון: בשר מפורק

צילום: רויטל פדרבוש, mako אוכל

כמו שאנחנו מכירים אתכם, הדבר האחרון שאתם רוצים הוא להגיע לערב פסח כשחצי מהמנות בתפריט המתוכנן שלכם עדיין לא מוכנות. 22 מתכונים לפסח שאפשר להכין ולהקפיא

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

אנחנו מתים על מרק קובה חמצמץ, אבל המחשבה על הכנת הקובות, מודים, מייאשת. למתכון: קובה חמוסטה מקוצר

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

עשר דקות עבודה (ולא דקה יותר!) ויש לכם נשנוש מושלם שמוכיח שוואללה, טעים להתבגר. למתכון: צ'יפס זוקיני

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

האמת? כבר המנה הראשונה - עוף ואורז בסגנון יווני שנצלים ביחד בתנור - היא ארוחה בפני עצמה. למתכונים לשבת

צילום: קרן אגם, mako אוכל

רגע לפני שפסח משתלט אתם מוזמנים להתפנק עם העוגה המהממת הזאת, שמשלבת שני טעמים שפשוט נועדו זה לזה. למתכון: עוגת לימון ואוכמניות

צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

בחיים לא נהניתם ככה מארוחה בריאה. למתכון: תבשיל קינואה עם תרד ופטריות