אוכל
mako אוכל
08.12.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

טיפים משפים למנות חזה עוף מושלמות, לביבות מנצחות וסופגניות טבעוניות

צילום: DronG, ShutterStock
צילום: שרית גופן, יחסי ציבור

אתם יכולים להמשיך להתרגש מסופגניות עם מילויים הזויים, אנחנו ברשותכם מעדיפים לפנות את מרכז הבמה לכוכבת הצנועה אך האמיתית של החג הכי טעים בלוח השנה. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

מי אמר שטבעונים לא יכולים לחגוג את חנוכה כמו שצריך? יכולים גם יכולים, עם סופגניות מטריפות לא פחות מהרגילות. אז זהו, באופן רשמי נגמרו לכם התירוצים - השנה מכינים סופגניות בבית. למתכון

צילום: בבושקה הפקות, mako אוכל

אצלנו זה עדיין מפתיע אנשים, אבל האיטלקים מרבים להשתמש בשמן זית לאפיית עוגות מהסוג הזה. חשוב להשתמש בשמן זית עדין, שאיננו משתלט על טעם העוגה. למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

ניסיתם פעם להיגמל מצ'יפס? עדיף שלא תנסו, כי מניסיון - הסיכוי שתצליחו הוא אפסי ומטה. אז מה כן? אתם מוזמנים להתמכר יחד איתנו לצ'יפס האפוי הזה. למתכון

צילום: DronG, ShutterStock

בואו שנייה, תגלו לנו בסוד: נכון שגם אתם מתקשים עם חזה עוף? נכון שגם לכם הוא יוצא בחלק גדול מהמקרים יבשושי כמו סוליה בסהרה? אז שאלנו את השפים איך הם מכינים את חזה העוף שלהם. למתכונים

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

אוקיי, כשדמיינו סלט כרוב זה ממש לא מה שחשבנו עליו. קבלו סלט טעים טעים עם קולרבי וגזרים, שהשוס האמיתי שלו הוא הרוטב האסייתי. למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

כשמסתכלים על המרק הכמעט נזידי הזה קשה לדמיין שבמקור הוא היה אוכל של עניים, שהתאמצו בכל יום למצוא משהו למלא בו את הבטן. למתכון