אוכל
mako אוכל
07.03.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

בצק שמרים פלאי, עוגת תפוזים רכה רכה, מרק ירקות עשיר בטירוף ועוד

צילום: יעל אילן, מתרגשת, הוצאת מודן
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

מבצק הבסיס הזה אפשר להכין פיצה, עוגות שמרים, לחם גבינות או לחם בכלל, פיתות במחבת, פוקאצ'ות, בייגלה ועוד ככל שעולה על רוחכם. למתכון: בצק שמרים שמתאים להכל

צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל

עוף עם תפודים ובטטה בתנור, מרק מינסטרונה עם מקום לאלתורים, סלט ברוקולי קראנצ'י ומלבי פרווה שלא נופל מהגרסה החלבית. למתכונים לארוחת שבת

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

ארוחה צמחונית מהירה וטעימה, עם ערכים תזונתיים בשמיים. למתכון: תבשיל עדשים וירקות על אורז

צילום: יעל אילן, מתרגשת, הוצאת מודן

לחם שמתקתקים על מחבת, עוגת תפוזים טבעונית ועוגת פצפוצי שוקולד ללא מוצרי חלב - מתכונים מהספר החדש של איה קרמרמן. למתכונים מהספר "מתרגשת"

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

מרק ירקות עשיר במיוחד, שיש בו גם בטטה וגם תפוחי אדמה, גם גזר וגם זוקיני, גם דלעת, גם כרובית וגם גריסים. למתכון: מרק גריסים וירקות

צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

טורטיות, תירס, אבוקדו, גבינות, שמנת, קצת ירוקים טריים – ויש לכם טוסט משודרג וקל להכנה. למתכון: קסדייה פלפלים

צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

עם כל הכבוד ללביבות תפוחי אדמה קלאסיות - ויש כבוד - אתם פשוט חייבים לנסות את לביבות הקולרבי האלו. למתכון: לביבות קולרבי ב-5 מרכיבים