אוכל
mako אוכל
05.11.20

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

כולל השיטה הכוכבת להכנת תפוחי אדמה בתנור

צילום: Tatjana Baibakova, ShutterStock
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

הניחו לשבלולי הפיצה הוותיקים לצאת לפנסיה, ובואו לאמץ את המאפה הבא בחייכם. למתכון: שושני בולונז

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

מצאנו את הדרך הכי טעימה להכניס לפה של הילדים קצת ירקות. למתכון: לביבות זוקיני וגזר

צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

ארוחת שבת בניחוחות של גשם היא משהו שייחלנו לו במשך חודשים ארוכים כנצח. אז בואו נחגוג את זה. למתכונים לארוחת לשבת

צילום: Azurita, Istock

השבוע גילינו קיצור דרך מטריף להכנת תפודים פריכים מבחוץ ורכים כמו חמאה מבפנים. לשיטה המקוצרת להכנת תפוחי אדמה בתנור

צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל

זה הזמן להוציא את הטורטיות מהמזווה ולתקתק את הארוחה הקלה והמטריפה הזאת. למתכון: פיצה זוקיני מהירה

צילום: מירב גביש, גבישס, בלוג אוכל

בדרך כלל אנחנו קודם מזמינים אורחים ואז מחפשים מתכונים. הטירמיסו הזה גרם לנו לשנות את הסדר. למתכון: טירמיסו שוקולד לבן

צילום: קרן אגם, mako אוכל

בכל שנה, עם הסימנים הראשונים של החורף, מתעורר בנו חשק עז לאפות עוגת תפוחים טובה, כזו שתמלא את כל הבית בניחוחות מטריפים של קינמון. למתכון: עוגת תפוחים וקינמון