צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

מכירים את השיטה הסופר-מגניבה של אייל שני להגיש תפוח אדמה בשמנת? למתכון: תפוח אדמה שנדרס
צילום: פאני דוד, mako אוכל

אחרי החביטורטי ושאר ארוחות הערב במחבת, זה הזמן להכיר את חביתת המלאווח. למתכון: חביתת מלאווח
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

מי היה מאמין שמאפה כל כך חגיגי ורב הוד הוא כל כך פשוט להכנה? למתכון: מאפה לוביה על בצק עלים
צילום: בני גם זו לטובה, סיפורים מהמטבח

סוף סוף, שבת כמו פעם. בואו נציין אותה בארוחה חגיגית שווה במיוחד. למתכונים לשבת
צילום: פאני דוד, mako אוכל

מחפשים מתכון שהוא סמל של אוכל של בית? הנה, מצאתם. למתכון: קציצות עם אפונה וכורכום
צילום: נופר צור, mako אוכל

אם גם לכם אף פעם לא יצא בבית בורקס גבינה טעים כמו של דוכן, המתכון הזה בשבילכם. למתכון: בורקס גבינות כמו בדוכנים