אוכל
יחסי ציבור
17.08.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

הסלטים הכי טובים שלנו, לחמניות ביתיות ועוד

צילום: אסף אמברם, mako אוכל
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

השבוע הכנו קציצות עדשים שחורות עם קישוא ושיבולת שועל, הוספנו רוטב ברביקיו, הכנסנו ללחמנייה, חתכנו ירקות ומרחנו רטבים. מה יצא? הנה המתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

כמה חם? מספיק כדי שנאסוף לכם את מיטב הסלטים שלנו. כן כן, אלה שהופכים לנו את הקיץ לחצי נסבל ואחריהם אפשר לחזור לשגרת החיים בלי להרגיש כבדים ועייפים. למתכונים

צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

אם יש מנה שלא יוצאת לנו מהראש מאז שחזרנו מתאילנד הרי זו הפאד קפאו שטעמנו שם בכל פינת רחוב. איזה כיף שעכשיו גם אתם יכולים להכין אותה לבד בבית. למתכון

צילום: אסף אמברם, mako אוכל

מכירים את זה שאין כוח? אנחנו מדברים על להזמין חברים לקפה ורק אז להבין שרגע, בעצם אין שום דבר להגיש עם הקפה הזה, וגם אין מצב שאתם משקיעים יותר מ-5 דקות כדי שיהיה. אז הנה המתכונים שיצילו אתכם

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

השף יוגב ירוס חזר מביקור מהמם בטוסקנה, שבו הבין ששמן זית משתלב נהדר כמעט בכל מתכון - ולאו דווקא מלוח. אז הוא חשב וניסה, ולבסוף רקח את עוגת הנקטרינות המעולה הזאת. למתכון

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

כרוב ממולא אולי לא זוכה לאותם יחסי ציבור כמו שניצלים או קציצות, אבל לחלוטין מדובר באחד המאכלים הכי ביתיים ואהובים בעולם. אינס ינאי לקחה אותו הפעם לסיבוב בגליל. למתכון

צילום: קרן אגם, mako אוכל

תחילת שנת הלימודים כבר ממש מעבר לפינה, ואם תשאלו את קרן אגם, היא ממש לא מתכוונת לרכוש לחמניות לטובת הכריכים לבית הספר. למתכון של קרן