השבוע הכנו קציצות עדשים שחורות עם קישוא ושיבולת שועל, הוספנו רוטב ברביקיו, הכנסנו ללחמנייה, חתכנו ירקות ומרחנו רטבים. מה יצא? הנה המתכון
כמה חם? מספיק כדי שנאסוף לכם את מיטב הסלטים שלנו. כן כן, אלה שהופכים לנו את הקיץ לחצי נסבל ואחריהם אפשר לחזור לשגרת החיים בלי להרגיש כבדים ועייפים. למתכונים
אם יש מנה שלא יוצאת לנו מהראש מאז שחזרנו מתאילנד הרי זו הפאד קפאו שטעמנו שם בכל פינת רחוב. איזה כיף שעכשיו גם אתם יכולים להכין אותה לבד בבית. למתכון
מכירים את זה שאין כוח? אנחנו מדברים על להזמין חברים לקפה ורק אז להבין שרגע, בעצם אין שום דבר להגיש עם הקפה הזה, וגם אין מצב שאתם משקיעים יותר מ-5 דקות כדי שיהיה. אז הנה המתכונים שיצילו אתכם
השף יוגב ירוס חזר מביקור מהמם בטוסקנה, שבו הבין ששמן זית משתלב נהדר כמעט בכל מתכון - ולאו דווקא מלוח. אז הוא חשב וניסה, ולבסוף רקח את עוגת הנקטרינות המעולה הזאת. למתכון
כרוב ממולא אולי לא זוכה לאותם יחסי ציבור כמו שניצלים או קציצות, אבל לחלוטין מדובר באחד המאכלים הכי ביתיים ואהובים בעולם. אינס ינאי לקחה אותו הפעם לסיבוב בגליל. למתכון
תחילת שנת הלימודים כבר ממש מעבר לפינה, ואם תשאלו את קרן אגם, היא ממש לא מתכוונת לרכוש לחמניות לטובת הכריכים לבית הספר. למתכון של קרן
הגבביטול