אוכל
mako אוכל
06.02.20

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

חוץ ממתכונים לשבת, שניצל שומשום ובורשט, היו לנו כאן מתכונים לקינוחים מטורפים

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

 גם אם בורשט אינו חלק מתפריט הקבע שלכם בבית, עשו לעצמכם טובה ונסו את הגרסה של יוגב ירוס, שכוללת כרוב וסלק צלויים. למתכון: מרק סלק וכרוב סגול

צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

אנחנו לא צריכים לספר לכם כמה הן מרהיבות, כי בטוח כבר נתקלתם בהן ברשתות החברתיות. בקיצור, שמנו ידיים על המתכון לעוגיות הכי מטריפות באזור. למתכון: עוגיות אמסטרדם

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

איפה שיש שדרוג לשניצל - שם תמצאו אותנו. בייחוד כשמדובר בשדרוגים מהסוג הפריך. למתכון: שניצל שומשום עם רוטב צ'ילי מתוק

צילום: דניאל לילה, על השולחן

בארוחת שבת הקרובה נאכל לעיקרית חמין מלא כל טוב של עומר מילר, לידו ננשנש סלטים מעולים ורעננים ונקנח עם גרסה מעולה למלבי. 4 מתכונים לארוחת שבת

צילום: קרן אגם, mako אוכל

העוגה החתיכית שאנחנו מכינים בסוף השבוע היא מצד אחד בחושה פשוטה, ומצד שני מתהדרת בקראמבל מפנק - והכל בטעם חורפי של לימון. למתכון: עוגת לימון וקראמבל שקדים

צילום: אורי שביט, mako אוכל

השיטות של אורי שביט להכנת מוקפץ אסייתי טבעוני, כולל הסודות לטיפול נכון בנתחי סויה. למתכון: מוקפץ טבעוני

צילום: Karen Culp, ShutterStock

מושחתת, מתוקה, יפהפייה ומענגת בטירוף. מה הפלא שהיא ממכרת באופן קטלני? למתכון: קראק פאי