צילום: ענת אלישע, mako אוכל

עוד לא החלטנו אם זה יותר קל או יותר זריז. למתכון: מוקפץ זריז של פסטה, ירקות וחזה עוף
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

לכבוד הקאמבק הקטן והחורפי שהיה לנו: מתכון למרק פטריות כולל הסבר מדעי.
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

דרך אחרת ונהדרת לאכול סטייק. למתכון: רצועות סינטה ברוטב אסייתי
צילום: דן פרץ, עוף טוב

חמין מקרוני ועוף, חמוצים, סלט ירוקים ופיצוחים ועוגיות. 4 מתכונים לארוחה לשבת
צילום: ענת אלישע, mako אוכל

ולטובת מי שמתכונן לארוחת החג, הנה כל המתכונים שתצטרכו לפסח הקרוב. תוספות, סלטים, עיקריות וקינוחים.
צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako

השבוע עדיקוש מנסה לבחון אותנו עם בראוניז שצריך להתאפק עד שיתקררו לפני שאוכלים. למתכון: בראוניז שוקולד