אוכל
יחסי ציבור
28.04.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

עראייס מנצח, פסטה צבעונית ויופי של מאפינס לסוף השבוע

צילום: ענבל לביא, mako אוכל
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

קבלו אותו: מתכון לעראייס הכי טעים שאתם יכולים להכין לבד - בבית על המחבת או במנגל על גחלים. למתכון

צילום: קרן אגם, mako אוכל

קרן אגם נפרדת מהמדור האהוב שלה ב"אוכל טוב", ועושה את זה עם הרבה סטייל. למתכון

צילום: דרור עינב, mako אוכל

פסטה צמחונית, צבעונית ונהדרת, במיוחד לאלו מכם שאוהבים ירקות בכל מנה. למתכון

צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

למרות שאתם בטוחים שהירקות שלכם הם הכי הכי, תנו לנו להציע לכם מתכון באמת מנצח. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

הנה לחמניות חלב רכות שתכינו בקלות לארוחת הערב או הבוקר, עם זיגוג דבש מתקתק ונוצץ מעל. למתכון

צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

המאפינס האלה הם כמו שמלה שחורה, מהסוג שמצליח לנצוץ בכל אירוע שלא יהיה. למתכון

צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל

אנחנו עוד לא נתקלנו בבן אדם שיגיד לא לארוחת טאקוס, לכן שמחנו פעמיים כשנתקלנו במתכון הזה. למתכון