אוכל
mako אוכל
18.01.18

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פסטה ברוטב בטטה קרמי, כרוב אדום צלוי ומהמם ושבלולי שמרים עם שוקולד מריר ושקדים

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

כבר מזמן הבנו שמוזנא היא אחת המתמודדות הכי משמעותיות בעונה הנוכחית של "מאסטר שף", בפרק של שבוע שעבר שוב הבנו למה. למתכון

צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

אנחנו מתים על כרוב, בכל צבע ובכל צורת הגשה. רגע אחרי שעפנו על הכרוב הצלוי של בר אילון במשימת המשפחות, הפכנו את העולם כדי להוציא ממנה את המתכון המדויק

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

רוצים לתקתק ארוחת פסטה בריאה, אבל שתהיה מוקרמת ועשירה? הנה הפתרון: טוחנים בטטות מאודות עם נוזל קוקוס, ומקבלים רוטב שמנתי נהדר. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

זה השבוע השני שדיבורים על סערה שוטפים את ישראל, ואנחנו אומרים: למה לא לשטוף את הבית עם ריח מתקתק של אפייה? למתכון

צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף

חברים וחברות, תכינו את החלות כי השגנו את המתכון לתבשיל המוח של יהודה עמר מ"מאסטר שף", ואין סיכוי שאתם לא מרימים סיר כזה בשבת הקרובה. למתכון

צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל

חמין פתיתים של תום פרנץ, סלט עשבים ופיצוחים שיבוא נהדר לידו, סלט עגבניות חריף ומרענן של חיים כהן, וקינוח של קרם פרש עם תותים. 4 מתכונים שיעשו לכם את הסופ"ש

צילום: שני בריל, בבושקה הפקות

אנחנו מציעים לכם להניח רגע בצד את כוסות התה והקפה כי נראה לנו שמצאנו את המשקה הכי מפנק לחורף הזה: מילקשייק וניל וקוקוס עם חטיפי באונטי שיחמם לכם את הלב באחריות. למתכון