אחרי שטעמה ממתקים וחטיפים מכל העולם, אמי, בלוגרית הווידאו החמודה מארצות הברית שטועמת חטיפים מקומיים, הקדישה שוב בלוג וידאו לחטיפים ישראליים. בפעם הקודמת היא עפה על קרמבו מוקה ובמבה, הפעם חיכו לה הפתעות קצת אחרות.

אין תמונה
הממ, אם לשפוט לפי האריזה, הם נראים מתוקים

הודות לבחור עלום בשם מר טי, אמי טעמה הפעם סבב נוסף וחדש (כמעט לחלוטין) של חטיפים אהובים. בניגוד לסיבוב הטעימות הקודם, שבו הממתקים, כפי הנראה, נקנו בארצות הברית, הפעם האריזות הגיעו מישראל וכללו כיתובים בעברית – דבר שגרם לה לנחש לפי המראה והריח האם הממתקים מתוקים או מלוחים, ומה הם מכילים. השטוחים, לדוגמה, נראו לה מתוקים רק מהסתכלות על האריזה.

 

אז מה היה לנו בסיבוב הזה? את השטוחים אמי אהבה מאוד –"מממ, הם נהדרים!", היא אמרה עליהם, "הם דקיקים, מומלחים כראוי ויש להם טעם קלוי של פרעצל". ממתק הקוקוס הוורוד של פעם הזכיר לה חטיף מקפריסין שטעמה פעם והיא אהבה את טעם הקוקוסי והמקסים שלו. הכיפלי בצל לצערה של אמי הגיע קצת שבור, אבל היא אהבה את הטעם שלו שהזכיר לה את החטיף האמריקאי Funyuns.

מה שאמי אהבה במיוחד זה את הבמבה האדומה, אותה גרסת תות מתוקה, ורודה ועגולה של הבמבה המסורתית. היא אפילו זיהתה את השקית וקישרה אותה לבמבה המקורית שאכלה בפעם הקודמת. "הם ממש טעימים", אמרה, "אני חושבת שאפילו אני מעדיפה אותם על הבמבה הרגילה". מהקביעה הזאת היא חזרה בה בהמשך הסרטון, כשטעמה שוב את הבמבה בטעם הבוטנים.

ממתק שפחות ערב לחכה של אמי הוא ממתק מרמלדת הפירות בשכבות, שהיה פשוט מתוק מדי לטעמה.

עוד בפרק – גלילות של רולעדין, מסטיק עלמה בטעם קינמון (אמי אהבה את האריזה ואת הטעם המרענן שלו), טופי וכיף כף מקלות.

אגב, עוד ישראלים שלחו לאמי חבילות ממתקים, אז צפו לעוד סרטונים בעתיד הקרוב.

מה אמי חשבה על החטיפים שלנו בסיבוב הקודם?

יש לנו זוכה ראשון בסדנאות בישול של ארז קומרובסקי בגליל!

>> קינוח פרווה מהמם: עוגות שוקולד, קוקוס ובננות
>> לא צריכה אפילו מיקסר: עוגת תפוחים בציפוי טופי