אוכל
mako אוכל
08.08.19

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

עוגת הביסקוויטים של מיכל אנסקי, עוגת ביסקוויטים פשוטה יותר ויופי של מתכונים לשבת

צילום: יעל יצחקי, mako אוכל
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

ממשימת המטחנה במאסטר שף השבוע יצאו כמה הברקות: קציצות אנטרקוט וחצילים, תבשיל מרג וקינוח מרהיב ומפתיע. למתכונים ממאסטר שף

צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל

יש מנות שלא צריך לעבוד קשה בשבילן: שלושה מרכיבים, חמש דקות עבודה ועוד עשר דקות בתנור, זה הכל. למתכון: רוגלך זעתר ובולגרית מבצק מלאווח

צילום: Karen Sarraga, ShutterStock

כדי להכין פוקצ'ה רכה לא חייבים להפעיל מיקסר, אפשר גם להסתפק בקערה וכף ועדיין לקבל יופי של תוצאה. למתכון: פוקצ'ה מעולה בלי לישה

צילום: יעל יצחקי, mako אוכל

השופטים במאסטר אמרו שפראייר מי שלא לוקח את המתכון הזה, אז שלא נארגן לכם אותו? יש פה גם את הקלתית, גם את הכבד וכמובן את ריבת הבצל. למתכון: קרקר ריפאג' עם כבד קצוץ וריבת בצל

צילום: יעל יצחקי, mako אוכל

רשימת המרכיבים אכן ארוכה במיוחד, אבל לשפוט מההתלהבות של הטועמים, אל תוותרו על כלום. למתכון: עוגת ביסקוויטים של מיכל אנסקי

צילום: אסתי רותם, mako אוכל

ובשביל מי שרוצים עוגת ביסקוויטים, אבל לא מחפשים פרויקט כרגע בחייהם, הנה מתכון פשוט ובסיסי יותר שגם ילדים יוכלו לקחת בו חלק. למתכון: עוגת ביסקוויטים בקלי קלות

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

צלי עוף חגיגי שלא נופל משום צלי בשר, סלטים מרעננים של פלפלים וקישואים, קציצות ובראוניז פרווה נימוחים ומשגעים. 5 מתכונים לארוחת שבת