אוכל
אוכל טוב
16.12.21

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

אז מה מבשלים בסוף השבוע? כל ההצעות הכי טובות כאן לפניכם (מילה שלנו, מפה לא תצאו רעבים)

צילום: נופר צור, mako אוכל
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

סמיך וקרמי, חמאתי וטעים שאפשר רק להשתגע. למתכון: מרק כרישה ותפוחי אדמה

צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

תנו לנו ללמד אתכם איך מתקתקים - ממש מתקתקים! - סלט פלפלים קלויים. למתכון: סלט פלפל קלוי מהיר

צילום: שרית נובק - מיס פטל

יש משהו שבא לכם יותר מסחלב בערב מתחת לשמיכה? אתם אנשים משונים. למתכון לסחלב

צילום: נופר צור, mako אוכל

יש לנו משימה לשכנע את החורף להישאר, ואנחנו מתכוונים לעשות את זה באפייה. למאפים שעושים תחושה של חורף

צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

חמין, ברור שחמין! אבל מה עוד? למתכונים לשבת

צילום: נטלי לוין, הכי טעים בבית, הוצאת תכלת

אנחנו מוכנים להיות חברים טובים שלכם, רק תכינו לנו כאלה. למתכון: עוגיות בראוניז פאדג'יות

צילום: נופר צור, mako אוכל

קרן אגם מוכיחה לנו שוב (ושוב, ושוב) שאין גבול ליצירתיות, וגם לא לטעם הטוב. למתכון: עוגת פולנטה ולימון