אוכל
mako אוכל
21.04.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

טירמיסו מופלא, ראגו בולונז של פעם בחיים ועוד

צילום: מיכל רביבו, קפה איטליה, הוצאת מטר
צילום: מיכל רביבו, קפה איטליה, הוצאת מטר

קפה איטליה מציגים: חציל בפרמזן, לזניית בולונז וטירמיסו אוורירי ונהדר. למתכונים

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

חמאת בוטנים ושוקולד הוא אחד השילובים המופלאים שקיימים, וגם כאן הם עובדים נפלא יחד. למתכון

צילום: קרן אגם, mako אוכל

איך חוגגים את כל המתוק האיכותי הזה שחזר לחיינו? עם עוגת שוקולד צ'יפס קלאסית ומהממת. למתכון

צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

מנה מדויקת וטעימה, שמגיעה לשיאה יומיים אחרי ההכנה. למתכון

צילום: טליה הדר , EshetStyle

חצי שעה  אחרי שנתקלנו באורז הצבעוני הזה בבלוג של טליה הדר הוא כבר היה על האש. למתכון

צילום: נטלי לוין, mako אוכל

נטולת גלוטן, נהדרת ועסיסית, עם שוקולד, שקדים ותוספת של גנאש מהמם מלמעלה. למתכון

צילום: קרן אגם, mako אוכל

עוגת יוגורט טובה, זה כל מה שאתם צריכים בקיץ הקרוב. הנה כמה אופציות מעולות. למתכונים